Nusaybin Anadolu Lisesi

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen,okuyan,inceleyen,araştıran,analiz ve sentezler yapabilen,bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı,dünü bugüne,bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici,öğretmen,personel,öğrenci, ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir “model okul’ olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili, özgüvenli olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini,liderlik özelliklerinin yanı sıra,işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00 --- 15:00
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nusaybinanadolu.meb.k12.tr

Adres - İPEKYOLU MAH. İPEK YOLU CAD. NO 11 NUSAYBİN / MARDİN

Biyoloji Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - İPEKYOLU MAH. YENİ DEVLET HAS. KARŞISI NUSAYBİN/MARDİN

Adres - İPEKYOLU MAH. İPEK YOLU CAD. NO 11 NUSAYBİN / MARDİN

Ulaşım ŞEHİRİÇİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZDE.