Okulumuz Münazara Ligi Bölge Finallerinde İlimizi Temsil Edecek

Bir okuldan daha fazlası sloganıyla yola çıkan Nusaybin Anadolu Lisesi , başarılarına başarı katıyor. Okulumuz münazara ligi bölge finallerinde ilimizi temsil edecek

04.04.2022 254

Bir okuldan daha fazlası sloganıyla yola çıkan Nusaybin Anadolu Lisesi , başarılarına başarı katıyor .Tüm yıl boyunca  gerçekleştirdiğimiz münazara yarışmalarından sonra İl genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenliği Kültür ve Sanat yarışmalarında münazara ligi yarışmasında İl genelinde Mardin Fen Lisesiyle eşit puan alarak averajla ikinci olan Nusaybin Anadolu lisesi bölgede, Gaziantep'te, İlimizi temsil edecek .Nusaybin Anadolu Lisesi adına öğrencilerimiz M.Ali Yıldırım ile Sena Yıldırım'ı tebrik eder, bölgede başarılarının devamını dileriz . Öğrencilere her türlü katkıyı sunan Okul Müdürümüz Tacettin AKDENİZ'e , Türk Dili ve edebiyat öğretmeni Mehmet Aras'a teşekkür ediyoruz .

04-04-202204-04-202204-04-2022