Okul Bahçesi İlaçlaması

SIFIR ATIK PROJESİ kapsamında sürdürülüp, çevrede yer alan hayvansal ve bitkisel atıkların fermantasyon işleminden geçtikten sonra kırmızı kalifornia solucanların mama olarak verilip, solucanlar tarafından sindirildikten sonra ORGANİK SOLUCAN GÜBRESİ HALİNE gelmesi.

Bu gübrenin, kimyasal gübre ve ilaçlardan dolayı çoraklaşıp verimini kaybeden ve zehirlenen toprakların eski verim ve sağlığına kavuşması için dünyanın en yararlı ve sağlıklı gübresini üretip,

Türkiye'de bir ilke imza atarak tarım arazilerinde %30 ve üzerinde ürünlerin verimini arttıran MARDİN SOLUCAN GÜBRESİ firması sahibi Mehmet Nur AKYÜZ, biyoloji öğretmenimiz Mehmet Zaman DOĞAN ın katkılarıyla  okulumuzda gerek öğrencilerimize ekoloji semineri verip öğrencilerimizin bilinçlenmesine, gerek ise okulumuzda yer alan bahçemizin tüm ağaçlarına çevre ve insan sağlığı için çok yararı olan  solucan gübresini uyguladığı için kendisine okul yönetimi ve tüm öğrenciler adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

16.04.2020 477

16-04-202016-04-2020